



AGENDA QA SUPPLY CHAIN QUALITY TASK TEAM WORKING GROUP 11/1-11/4/2021

NOTE: ALL TIMES ARE EASTERN STANDARD TIME (EST)

|--|

Monday, November 1, 2021 Conference Call: 415-527-5035 Access Code: 199 476 8185#			
EST Time	Topic	Presenter(s)	
11:45 pm – 12:00 pm	Login / Connect	(See conf call info above)	
12:00 pm – 12:05 pm	QA/ISM Joint Session Welcome / Logistics	Darlene Murdoch (SRS)	
12:05 pm – 12:20 pm	Safety Group Vision	Jan Preston (Safety)	
12:20 pm – 12:40 pm	ISM Vision	Kevin Dressman (DOE HQ)	
12:40 pm – 1:00 pm	Driving Continued CAS Maturation and Sustainment	Steve Halter (Honeywell NCS)	
1:00 pm – 1:20 pm	DOE Priorities and Expectations	Garrett Smith (DOE H)	
1:20 pm – 1:40 pm	Update from the Office of Quality Management and Nuclear Safety	Christen Palay (DOE HQ)	
1:40 pm – 2:00 pm	NNSA Weapon Quality Overview	Andrea Rainer (DOE HQ)	
2:00 pm – 2:05 pm	Integrated Safety Management Overview	Darlene Murdoch (SRS)	
2:05 pm – 2:20 pm	Contractor Assurance System	Norm Barker (BGS)	
2:20 pm – 2:35 pm	Human Performance Improvement	Mike Petrowski (LANL)	
2:35 pm – 2:50 pm	Safety Culture Working Group	Adrienne King (RL)	
2:50 pm - 3:05 pm	Work Planning and Control	James Byrd (SRS)	
3:05 pm - 3:15 pm	Break		
3:15 pm - 3:20 pm	Quality Assurance Overview	Vince Grosso (NNSS)	
3:20 pm – 3:35 pm	Supply Chain Quality	Bill Wingfield (LANL)	
3:35 pm – 3:50 pm	Software QA	Vicki Pope (LLNL)	
3:50 pm – 4:05 pm	Procurement Engineering Quality	Spencer Daw (INL)	
4:05 pm – 4:20 pm	QA Policies and Procedures	Robin Dillman (SRS)	
4:20 pm – 4:30 pm	Closeout	Murdoch/Grosso	





07:30

PST

AGENDA QA SUPPLY CHAIN QUALITY TASK TEAM WORKING GROUP 11/1-11/4/2021

NOTE: ALL TIMES ARE EST

Supply Chain Quality Working Group (SCQWG)

Tuesday November 2, 2021			
Conference Call: 415-655-0002 Meeting ID # 133 622 9733#			
Time / Rm	Topic	Facilitator/ Presenter	
10:15 – 10:30	Login / Connect		
10:30 - 10:40	Welcome and Introduction of Supply Chain Quality	Bill Wingfield – LANL	
(10 min)	Working Group (SCQWG)		
	 Note taking – Julie Snelling 		
	- Use Chat box & raise hand		
10:40 – 10:50	Safety / Security share – Handling Supply Chain Alerts	Amber Romero - SNL	
(10 min)	such as cyber hacks on suppliers.		
10:50 – 11:20	<u>Leveraging AS-9100 Suppliers</u> –	Amber Romero - SNL	
(30 min)	 Demonstration of the OASIS System repository of 		
	certified AS-9100 suppliers.		
	285 suppliers who responded to targeted RFI		
11:20 – 12:25	<u>Los Alamos National Lab Brief History</u> - A Brief History of	Nicolas (Nic) D Lewis – LANL	
(65 min)	the Lab at Los Alamos (Slide Presentation)	NSRC National Security	
		Research Cosmonaut /	
		Center Historian	
12:25 – 1:30	Suspect/Counterfeit Items Annual Report –	Gabby Holcomb – DOE HQ	
(65 min)	Suspect/Counterfeit Items Working Group (SCIWG)		
	Activities & Metrics for S/CI and Defective Items		
1:30 – 2:00	Lunch	Cafeteria or dining area of	
2.00 2.00		your choice	
2:00 – 2:30	Data Analytics and Machine Learning (DAMaL) Tools	Felix Gonzales – DOE/A23	
(30 min)	<u>Demonstration</u> – Examples specific to Supply Chain	Office of ES&H Reporting	
	Management and Suspect Counterfeit Items; artificial	and Analysis	
	intelligence/natural language processing/similarity searches and analyses.	Felix.gonzalex@hq.doe.gov 301-903-9311	
2:30 – 3:15	R-013 Expectations – NNSA's planned approach to the	Alicia Gallegos – NNSA-	
(45 min)	new R-013 Supplier Requirements. (Was going to be NAP-	121.3 Weapon Quality Div	
(45 11111)	24B, Attachment 6; Replaces NAP-401.1 requirements for	121.5 Weapon Quanty Div	
	suppliers.)		
3:15 – 4:15	Minimizing Introduction of Counterfeit Items in DOE	Alison Maurer	
(60 min)	Supply Chain	839-465-0084 – DOE-OIG	
		alison.maurer@srs.gov	
4:15 – 4:30	Daily Wrap-up, Action Item / New Task Review	Bill Wingfield - LANL	
	, ., ., ., , , , ,	3	





AGENDA QA SUPPLY CHAIN QUALITY TASK TEAM WORKING GROUP 11/1-11/4/2021

NOTE: ALL TIMES ARE EST

Supply Chain Quality Working Group (SCQWG)

Supply Chain Quality Working Group (SCQWG)				
Wednesday November 3, 2021 Supply Chain Quality Agenda				
Conference Call: 415-655-0002 Meeting ID # 177 622 9733#				
Time	Topic	Facilitator/ Presenter		
10:15 - 10:30	Login / Connect	(See Conf Call info above)		
10:30 - 10:40	Welcome and Introduction of Supply Chain Quality	Bill Wingfield – LANL		
(10 min)	Working Group (SCQWG)			
10:40 - 10:50	Safety / Security share – ????	Seneca Johnson - SRS		
(10 min)				
10:50 – 12:00	New Task for FY2020 – MSL Training	Kristin Bell – SNL		
(70 min)	MSL User Guide:	Dave Hebert – KCNSC		
	 Help Guides on the MSL tool – KB 	David Hicks – KCNSC		
	Gaining Access			
	Navigating MSL			
	Adding an Assessment			
	Adding a Cost Avoidance			
	 MSL Contact Info- KB 			
	Front Line Support			
	Email Address			
	Escalation Steps			
	New MSL:			
	 Navigate the MSL – Basic Layout Overview 			
	Demo – KB			
	Site Viewer, Suppliers,			
	 Add assessments to the MSL – Demo KB 			
	Scenarios and Solutions			
	 Data Consolidation Project 			
	 Uploading documents to the MSL 			
	 Cost Avoidances 			
	 Legal Notice/OUO Overview – DH 			
	 Reports/Exports - DH 			
	 Restrictions/When to get help – KB 			
	 Monitoring/Review of Records – KB 			
	Questions & Answers			
12:00 – 12:30	MSL items considered for Future MSL development -	Dave Hebert - KCNSC		
(30 min)	 Allowing access to Cost Avoidance screen 			
	 Expiration dates creating notification/reminder 			
	that an assessment is near changing status			
	from Active to Expired			
	 Auto expiration (Assessment Status) 			
	when date is reached.			





$\begin{array}{c} {\sf AGENDA} \\ {\sf QA~SUPPLY~CHAIN~QUALITY~TASK~TEAM~WORKING~GROUP} \\ 11/1-11/4/2021 \end{array}$

	· · · · · · · · · · · · · · · · · · ·	•
	 Adding Commodities at the Supplier level for 	
	enhanced user searches	
	 Subcontractor access to MSL at ORNL and 	
	Hanford Tank	
	Questions & Answers	
12:30 - 1:00	Supply Chain Happenings in NNSA -	Jeffrey Winter – DOE-HQ
(30 min)	<u>Task SC-21-02</u> – MSL talks to the sites's ASL & <u>Task SC-</u>	
	21-03 – DOE MOA to use the MSL	
1:00 – 1:30	<u>Task SC-18-03</u> – DOE EM Single Approved Supplier List	Bill Wingfield – LANL
(30 min)	 Update the MSL POC list. Any sites now using the 	
	MSL that were not before?	
1:30 – 2:00	Lunch	Cafeteria or dining area of your choice
2:00 – 2:15	Quality Level Determinations – Discuss various sites's	Sandra Schindler – SNL
(15 min)	Quality Level / Management Level determinations.	
2:15 – 2:30 (15 min)	Foreign Suppliers Guidance – Discussion	Bill Wingfield – LANL
2:30 – 3:30	R-028- Release and Update Discussion NNSA's planned	Ron Rodger – NNSA / NA-
(60 min)	approach to the new R-028 NNSA Metrology Program.	121.3 Weapon Quality
(00)	(Replaces what would have been NAP-24B Attachment	Division
	5.)	
3:30 - 4:00	Supply Chain Risk Management (SCRM) PRACTICES –	Amy Lientz – INL &
(30 min)	Benchmarking results of implementing SCRM across	Jason Eaton – CNS (Y12 &
	the DOE Complex.	PTX)
4:00 – 4:15	Open Discussion – Potential Tasks	Julie Snelling – PNNL
(20 min)		
4:15 - 4:30	Daily Wrap-up, Action Item/New Task Review	Bill Wingfield – LANL





AGENDA QA SUPPLY CHAIN QUALITY TASK TEAM WORKING GROUP 11/1-11/4/2021

NOTE: ALL TIMES ARE EST

Thursday November 4, 2021 Supply Chain Quality Agenda Conference Call: 415-655-0002 Meeting ID # 177 622 9733#				
Time	Topic	Facilitator/ Presenter		
10:15 - 10:30	Login / Connect			
10:30 – 10:40	Welcome and Introduction of Supply Chain Quality Working	Bill Wingfield – LANL		
	Group (SCQWG)			
10:40 - 10:50	Safety / Security share	<mark>????</mark>		
(10 min)				
10:50 – 1:10	Supplier Audit Schedules (Bring your site's ASL/ESL/QSL and audit schedules) [This will be accomplished by looking at suppliers past due or scheduled by up to Jun 2022]	Julie Snelling – PNNL		
1:10 – 1:30	Wrap-up and Adjourn the EFCOG SCQWG – Potential Tasks	Bill Wingfield - LANL		