

Join meeting

Meeting ID: 24597663484 Password: N3kt2eP3iEE

Join by URL:

https://lanl-us.webex.com/lanl-us/j.php?MTID=md04c729a6b5150c1fe2cc81210bdaedf

Join	by Phon	e: 415-65	5-0002
------	---------	-----------	--------

Join by Phone: 415-655-0002			
Time (Eastern)	Торіс	Facilitator/ Presenter	
10:15 – 10:30 am	Login / Connect	All	
10:30 – 10:35 am (5 min)	Welcome and Introduction	Vince Grosso – NNSS	
10:35 – 11:05 am (30 min)	NQA-1 Briefing – NQA-1 Standards Committee happenings and proposed future changes	Taunia Sandquist – LANL Jim McIntyre – Sargent & Lundy	
11:10 – 11:40 am (30 min)	DOECAP – DOECAP rigorous assessment program for TSDFs and Labs; and how DOE sites could benefit from DOECAP assessments	Steve Clark – DOE-HQ	
11:45 – 12:15 pm (30 min)	<u>Suspect/Counterfeit Items</u> – Suspect/Counterfeit Items Working Group Activities & Metrics	Gabby Holcomb – DOE HQ	
12:15 – 1:00 pm 45 min	Lunch / Morning Snack	All	
1:00 – 1:30 pm (30 min)	Government Industries Data Exchange Program (GIDEP) – What is it, how to comply, and to become a GIDEP member	Larry Lutsky – GIDEP Ops Cntr Dir; USN Naval Surface Warfare Cntr (NSWC)	
1:35 – 2:05 pm (30 min)	Weapons Quality Assurance Program – Weapons QA Program focus areas, NAP 401.1a, R-013, & R-028 updates	Andrea Rainer – DOE/NNSA NA- 121.3	
2:10 – 2:40 pm (30 min)	DOE Quality Assurance – Current DOE Quality Assurance Topics	Chris Beaman – DOE HQ	
2:40 – 2:50 pm (10 min)	Break	All	
2:50 – 3:20 pm (30 min)	<u>Commercial Grade Dedication</u> – Embedded digital devices in CGD	John Hendricks – Curtiss-Wright	
3:25 – 3:55 pm (30 min)	Dedication of Software – Otherwise Acquired	Pat Auer – LLNL	
3:55 – 4:10 pm (10 min)	Daily Close Out	Vince Grosso – NNSS	

Notes: 1. Times are best estimates and may be adjusted slightly based on length of presentation and discussion. 2. All times are in Eastern Time