



 Zone
 Time

 Zone
 Time

 EST
 10:30

 CST
 09:30

 MST
 08:30

 PST
 07:30

AGENDA

QA SUPPLY CHAIN QUALITY TASK TEAM WORKING GROUP 4/25 – 4/28/2022

NOTE: ALL TIMES ARE EASTERN STANDARD TIME (EST)

NOTE: ALL TIMES ARE EST

Supply Chain Quality Working Group (SCQWG)

Tuesday April 26, 2022 QA Joint Meeting (All times are EST)				
Conference Call: 415-655-0002 Meeting ID # 2459 766 3484#				
Time / Rm	Topic	Facilitator/ Presenter		
10:15 – 10:30	Login / Connect			
10:30 - 10:50	Welcome and Introduction of QA	Vince Grosso – NNSS		
(5 min)				
10:35 – 11:05 am	NQA-1 Briefing – NQA-1 Standards Committee	Taunia Sandquist – LANL Jim McIntyre – Sargent &		
(30 min)	happenings and proposed future changes	Lundy		
11:10 – 11:40 am (30 min)	<u>DOECAP</u> – DOECAP rigorous assessment program for TSDFs and Labs; and how DOE sites could benefit from DOECAP assessments	Steve Clark – DOE-HQ		
11:45 – 12:15 pm (30 min)	Suspect/Counterfeit Items – Suspect/Counterfeit Items Working Group Activities & Metrics	Gabby Holcomb – DOE HQ		
12:15 – 1:00 pm (45 min)	Lunch / Morning Snack	All		
	Government Industries Data Exchange Program	Pete Panaguiton – GIDEP		
1:00 – 1:30 pm	(GIDEP) – What is it, how to comply, and to become a	Ops Cntr; USN Naval		
(30 min)	GIDEP member	Surface Warfare Cntr (NSWC) Corona AR31		
1:35 – 2:05 pm	DOE Quality Assurance – Current DOE Quality	Chris Beaman – DOE HQ		
(30 min)	Assurance Topics	CIIIIS Bealliaii – DOE HQ		
2:10 – 2:35 pm	Weapons Quality Assurance Program – Weapons QA	Andrea Rainer – DOE/NNSA		
(30 min)	Program focus areas, NAP 401.1A, R-013, & R-028 updates	NA-121.3		
2:40 – 3:00 pm	Break	All		
(20 min)				
3:00 – 3:35 pm	<u>Commercial Grade Dedication</u> – Embedded digital	John Hendricks – Curtiss-		
(30 min)	devices in CGD	Wright		
3:40 – 4:10 pm	<u>Dedication of Software</u> – How to qualify otherwise	Pat Auer – LLNL		
(30 min)	acquired software.	-		
4:10 – 4:20 pm (10 min)	Daily Close-Out	Vince Grosso - NNSS		





AGENDA QA SUPPLY CHAIN QUALITY TASK TEAM WORKING GROUP 4/25 - 4/28/2022

NOTE: ALL TIMES ARE EST

Supply Chain Quality Working Group (SCQWG)

Wednesday April 27, 2022 Supply Chain Quality Agenda				
Conference Call: 415-655-0002 Meeting ID # 2450 214 7413#				
Time Topic		Facilitator/ Presenter		
10:15 – 10:30	Login / Connect	(See Conf Call info above)		
10:30 - 10:40	Welcome and Introduction of Supply Chain Quality	Bill Wingfield – LANL		
(10 min)	Working Group (SCQWG)	3 - 1		
10:40 - 10:50	<u>Safety / Security share</u> – Summer Safety & Fire Ants	Michael Houston - ORNL		
(10 min)				
10:50 - 12:00	MSL Overview and Training	Kristin Bell – SNL		
(70 min)	MSL User Guides:	Dave Hebert – KCNSC		
	 Help Guides on the MSL tool 	David Hicks – KCNSC		
	Review of recent updates			
	Gaining Access, Navigating MSL, Adding an			
	Assessment, Adding a Cost Avoidance			
	 MSL Contact Info- KB 			
	Front Line Support, Email Address, Escalation			
	Steps			
	MSL:			
	 Structure of MSL 			
	 Navigate the MSL – Where to Start Your Search 			
	 Scenarios and Solutions 			
	 Viewer vs Editor 			
	 Customizing the search results in Site 			
	Viewer (export)			
	 MSL Training 			
	 For individual or group training can be 			
	scheduled by contacting			
	mslsupport@sandia.gov			
	Questions & Answers			
12:00 – 12:30	MSL items considered for Future MSL development -	Dave Hebert - KCNSC		
(30 min)	 D-U-N-S UEI # Unique Entity Identifier as of 4/1 			
	Questions & Answers			
12:30 - 1:30	Lunch	Cafeteria or dining area of		
		your choice		
1:30 - 2:00	Optimizing MS Excel for Audit Checklists – Ways to	Amber Romero – SNL		
(30 min)	use MS Excel for audit checklists	(No slides)		
2:00 – 2:30	<u>Supply Chain Disruptions</u> – Where US supply chains	Shannon Milligan – SNL		
(30 min)	are in jeopardy – Shannon 30 min	smullig@sandia.gov		
2:30 – 3:00	SCRM – Subcontractor Risk Assessment Techniques –	Amber Romero – SNL &		
(30 min)	Amber 30 min			





AGENDA QA SUPPLY CHAIN QUALITY TASK TEAM WORKING GROUP 4/25 – 4/28/2022

		Sal Khan & Katy Hubbard –
		SNL (No Slides0
		skhan@sandia.gov
3:00 – 3:30	Data Analytics and Machine Learning (DAMaL) Tools	Felix Gonzalez – DOE/A23
(30 min)	<u>Demonstration</u> – Examples specific to Supply Chain	Office of ES&H Reporting
	Management and Suspect Counterfeit Items; artificial	and Analysis
	intelligence/natural language processing/similarity	Felix.gonzalez@hq.doe.gov
	searches and analyses.	301-903-9311
3:30 – 3:45	SCQWG Web-pate / Q&A Forum Discussion – We	Bill Wingfield for Jason
(15 min)	need to update the SCQWG web-page and add	Mayse – WIPP
	Frequently Asked Questions (FAQ).	Kristi Haataja co-chair
	What is a good way for us to allow people to ask	
	questions and others provide answers?	
3:45 – 4:15	MSL – VOC Summary – NSE Shared Supplier	Jack Robbins & Rachael Leu
(30 min)	Assessments Voice of Customer (VOC) Results	- KCNSC
	Summary	
4:15 – 4:30	Daily Wrap-up, Action Item/New Task Review	Bill Wingfield – LANL





AGENDA QA SUPPLY CHAIN QUALITY TASK TEAM WORKING GROUP 4/25 - 4/28/2022

NOTE: ALL TIMES ARE EST

Thursday April 28, 2022 Supply Chain Quality Agenda Conference Call: 415-655-0002 Meeting ID # 2450 214 7413#				
Time	Topic	Facilitator/ Presenter		
10:15 - 10:30	Login / Connect			
10:30 – 10:40	Welcome and Introduction of Supply Chain Quality Working Group (SCQWG)	Bill Wingfield – LANL		
10:40 – 10:50 (10 min)	Safety / Security share – Heat Stress Safety	Joe Fulghum - SRS		
10:50 - 11:50	S/CI Prevention – DOE-HQ latest information on	Gabby Holcomb -		
(60 min)	Suspect/Counterfeit Item Prevention	DOE-HQ		
11:50 – 12:50	Minimizing Introduction of Counterfeit Items in DOE Supply	Stephanie Peters		
(60 min)	<u>Chain</u>	– DOE-OIG		
		stephanie.peters@nns		
		<u>a.doe.gov</u>		
12:50 – 1:30	Wrap-up and Adjourn the EFCOG SCQWG – Potential Tasks	Bill Wingfield - LANL		